Cavvetjejerna

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2008

Käftis & Vettis på en och samma dag!

Av Molly & Moa - 1 oktober 2008 21:56

Matte har haft tandvärk nu ett par dagar, så i morse fick hon nog och ringde tandläkaren. Efter att ha suttit i telefonkö kom hon fram halv 9.

Ja, vi har just fått ett återbud. Kan du vara här kl. 9.00…? Ja,  hmm…. Får väl försöka med det. Hon har ju BARA tre mil att köra, och vet inte om hon kommer att hinna dit i tid. Men bäst att ta tiden.

Jodå… hon kom fram i tid, men som vanligt är det hopplöst att hitta parkeringsplats. Onsdagar = torgdagar = 0 parkeringsplatser. Det blev till att köra runt runt men icke en plats. Till slut fick hon ställa sig på gatan där man INTE får parkera.

Väl uppe hos tandläkaren tio minuter för sent sjunker hon ner i tandläkarstolen och tror att hon ska bli av med eländet.

Men vad säger han…? Jo efter att ha tittat på röntgenbilden så hittar han inget fel. Utan säger att vi får avvakta och se. Ät Ipren eller Ibumiten som är inflammationshämmande. Annars får du återkomma.

Priset blev BARA 512:- Tack å hej leverpastej!

När matte kom hem så möttes hon av en ynklig liten Moa som inte varit sig själv på flera dagar. Skakar och darrar och vill bara klänga i knät. Hon är inte heller pigg på att gå ut. Har inte kissat sen fem i morse och nu är klockan ett.

Vi bestämmer oss för ett besök hos veterinären. Vi hade ju inte beställt tid, men chansar ändå på att få komma in. Vi hade tur! Det var lugnt där så han tog emot oss.

Han undersökte Moa noga för att se om hon var skendräktig. Men han tyckte inte symtomen var sådana. I stället ville han kolla så att sköldkörteln var ok genom att ta ett blodprov.

Detta får vi nu vänta på till fredag eller måndag. Stackars lilla skruttan!

Godby till ytterligare 700:-

 

 
 
Berit Elisabet med Kasper

Berit Elisabet med Kasper

1 oktober 2008 22:43

Fy attan! Vissa dagar borde inte finnas! Varken för människor eller hundar. Synd om er båda. Hoppas det inflammationshämmande hjälper matte, och måtte man snart hitta vad som felas Moa, så att hon kan få hjälp, den lilla söta goa varelsen!

http://www.belof.se

 
Anki Jönsson

Anki Jönsson

2 oktober 2008 00:44

Usch, vilken dag ni båda har haft och inte var den billig heller. Hoppas att det inte är något allvarligt med dig, Moa och att mattes värk avtar.

http://www.jankils.se

 
Ingen bild

malte o småsnok

2 oktober 2008 10:02

hoppas de ka se om det var nåt fel!! lillsnuttan! vi skickar krya på dig gos till både matte o moa! o en vanlig liten puss till mollsingen

 
Ingen bild

Marita o hundarna

2 oktober 2008 11:27

Usch, vilken otursdag ni haft.

 
Ruth

Ruth

2 oktober 2008 13:20

Ingen rolig dag för dig, matte och plånboken. Räkna mellan 7 ½ - 10 veckor efter förra löpet om hunden får ett underligt beteend, ofta så är det skendräktighet, har den inte feber så är det inget att oroa sig över. Alla hundar beter sig alltid avvikande på ett eller annat sätt denna tidsperiod efter löp, innan veterinar kontaktas så kolla tidsperioden, stämmer den så ta det med ro.

http://bernamis.bloggagratis.se

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

2 oktober 2008 14:44

500 idag är som 100 jämfört med "igår", fy tusan va pengar kan rulla fast de är av papper;) Positivt om det inga hål eller annan vajsing är med bissarna, men trist att inte lilla Moa fick bot på stubinen.
Grattis till lyckat kursande!!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Molly & Moa - 16 mars 2013 19:21

I måndags var jag Molly, hos veterinären och gjorde mig fin i munnen. Det rök förstås några tänder igen men vad gör det när man slipper ha ont och matte blir så glad när jag luktar gott igen....

Av Molly & Moa - 28 februari 2013 23:39

Idag fick vi åka med matte in till stan. Där fick vi oss en riktig långpromenad utmed Vänerstranden. Skönt att få glassa lite i vårsolen och svänga på våra spänstiga rumpor!...

Av Molly & Moa - 27 februari 2013 12:49

  Här kommer ett livstecken från Cavvetjejerna. Vi har ju legat lågt med bloggandet en längre tid så vi tyckte det var tid att uppdatera lite. Vi har varit på Klädesholmen några dagar och njutit av ett fantastiskt väder. Ingen snö men havet var lit...

Av Molly & Moa - 11 april 2012 21:59


Finaste Molly 10 år i dag!   Grattis min fina vän!

Av Molly & Moa - 7 februari 2012 14:09

I dag är det fyra år sedan vi startade våran blogg! Då måste det ju bara bli ett inlägg så vi håller lite koll på åren som gått. Vi tänkte lägga upp lite bilder på våra små bäbiskusiner. Det är husses döttrar med respektive och deras söta små bäbis...

Presentation

Fråga Cavvetjejerna

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards