Cavvetjejerna

Alla inlägg under februari 2009

Av Molly & Moa - 11 februari 2009 23:45

Nu har matte fått ont i tanden igen. Hon har fått tid hos tandis i morgonbitti så då blir det passa huset en stund för oss. Den där tanden har bråkat länge nog tycker vi. Konstigt är det, för nerven är död och tandläkaren har rensat kanalerna två ggr så den var klar för rotfyllning nästa gång hon skulle dit.

Men det värsta av allt är att mattes vanliga tandläkare är på semester i Tahiland så det blir en annan i morgon. Hon har nämligen lite tandläkarskräck våran matte. Blir kanske en ny kur med antibiotika hon får äta.

Tycker precis motivet verkar bekant.

Snyggt va...!

Av Molly & Moa - 11 februari 2009 09:54

Nu har vi avverkat vår första prommis för dagen. Det blev en runda på fyrtio minuter ungefär. Oj så mycket harpluttar det fanns under pudersnön! Här snöar lite smått idag och temperaturen ligger på nollan.

Idag får ni se en liten film från i somras. Matte trodde nämligen att det var detta Molly drömde om i natt. Hon älskar frukt och bär i alla former. Här länsar hon vinbärsbuskarna. På somrarna brukar hon alltid ha koll på vart det växer vildhallon när vi är ute.

Visst längtar man till sommaren!


Av Molly & Moa - 9 februari 2009 23:33

är vad vi gjort mest hela dan. Ja, vi gick ju förståss en riktig långpromenad med matte på förmiddagen, solen visade sig nämligen i morse och då är det ju extra trevligt att vara ute. Men när vi skulle ut och trava så försvann den såklart och det blev i stället tjock dimma. Men hur som helst så blev den en runda som tog en dryg timma. Sen blir man så härligt trött och sugen på något gottigt när man kommer in i värmen igen. Först fika, sen vila.

Så här blev vi liggande på husses mage, läsandes en massa broschyrer från båtmässan. Ja, ni ser ju själva hur tröttsamt det kan vara.

Det var ju en del att gå igenom så att säga.


Av Molly & Moa - 8 februari 2009 20:53

Vi har varit lite upptagna i helgen med att passa upp våran gäst så vi har inte hunnit med att hälsa på hos alla er. Ska försöka bli ordning på det i morgon. Men vi har fått en utmärkelse av Latte och Carolina. Den tackar vi särskilt mycket för. Vi ska också skicka den vidare till minst fem vänner. Nu har vi ju fått många fler här på bloggen och några har ju redan fått den ser vi. Så varsågoda att hämta den här alla ni som inte redan fått den. Alla är värda en AWARD.               

Varsågoda!
Av Molly & Moa - 8 februari 2009 17:21

Idag har vi haft SOOOL!!! Det betydde att vi fick en extra lång promenad. Sen blev det en tur runt samhället här för att visa Peter flygflottiljen F7 Såtenäs som vi har till granne. Utanför grindarna står det några pensionerade stridsplan till beskådning.

Sen... det bästa av allt, så har matte bakat våfflor. Och vi fick var sin tallrik med en egen våffla på.

Några gamla stridsplan som gjort sitt i luften

 

Vi väntar snällt på att våfflorna ska bli klara



Kolla vad läckert!

Matte, säg varsågod nån gång då!



Smaskigt värre med våfflor!

Inte var dag matte är så generös.


Av Molly & Moa - 7 februari 2009 17:41

Nu väntar vi på att husse och hans kompis ska komma från båtmässan så att vi kan börja laga taco's. Sen blir det melodifestival så klart. Vi håller tassarna för Scotts.

Vi har börjat förbereda lite.

Det tar ju en stund att hacka grönsaker.

Men... vi har ju glömt tacosåsen.

Får ringa husse så han köper på vägen hem.

Av Molly & Moa - 7 februari 2009 09:45

Idag har vi varit i bloggens värd ett helt år. Och hur vi hamnade här vet vi inte riktigt, men det hela började med att matte var den som skulle blogga. Men så råkade vi hitta Malte och Snokens blogg. Två tuffa, charmiga små taxbröder från Småland, numera Skåne. Vi blev helt enkelt så kära i dom så vi bestämde att det är nog bäst att vi tar över nu. För dom här små killarna måste vi följa i deras vardag.

Ja, sen har det bara rullat på och vi har fått massor med trevliga hundkompisar som förgyller vår vardag med så mycket kul.

Matte har även hon hittat trevliga vänner som hon hälsar på genom oss.

Tack alla ni som tittar in till oss, vi är så glada över det.


 
Av Molly & Moa - 6 februari 2009 18:48

Den här filmen är från förra gången när vi hade snö. Kommer ni ihåg när Moa hade rullat sig i älgskit, och matte var tvungen att bada hela henne när vi kom hem. I slutet på filmen har hon precis fått upp vittringen på det goda och är på väg in mot målet. I det läget är det inte kul att vara hundägare.


Presentation

Fråga Cavvetjejerna

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards