Cavvetjejerna

Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Redan Maj!

Av Molly & Moa - 6 maj 2010 00:01

Oj vad fort tiden går tycker matte! Redan maj månad och vårat kök är inte klart än! Men det börjar likna ett kök nu och det blir jättefint.

Matte säger att nu får det vara slut med hoppandet på skåpsuckorna. Hon vill inte ha en endaste liten tass på dom. Blir fula märken säger hon :-( Vadå... vi lägger väl aldrig tass på något! Bara om det skulle ligga något riktigt lukta gott på bänken. Då kan vi ju inte garantera att vi inte sträcker oss lite extra högt upp.

Visst blir det fint! 

Nu har vi bara det svåraste kvar och det är att välja kakel tycker matte. Vi vill ju förståss ha något brunt som går i stil med oss. Men matte tycker det blir för mycket mörka färger. Vet inte hur många prover vi haft hemma nu och ändå kan hon inte bestämma sig.

Tapet ska också väljas. Hoppas det går lättare!

 

I dag har matte klippt gräsmattan! Det var premiär för säsongen. Jag ville mest att hon skulle kasta boll med mig.

Ha det gött i vårsolen alla bloggvänner!  

 
 
Kasper med matte

Kasper med matte

6 maj 2010 01:10

Det blir ju jättefint i ert nya kök!
Klippt gräsmattan? Det dröjer nog ännu ett bra tag innan det blir aktuellt hos mej.
Inte lätt att välja kan jag förstå - men snart så gör hon nog det i alla fall, eran matte! För annars får ni ju aldrig något färdigt kök! Att steka köttbullar i...
nosisar!

http://www.belof.se

 
Anki J

Anki J

6 maj 2010 02:05

Så ljust och fräscht ni får det i ert nya kök! Vi tycker ju naturligtvis oxå att de ska välja något som går i färg mer er på den nya kaklen och tapeten. Matte säger att det är tur att vi inte ska bestämma över färgerna här hemma för då hade det mesta gått i svart/brunt med lite vitt som är våra färger.
Nospussar fr Jankils tjejerna

http://www.jankils.se

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

6 maj 2010 11:10

Matte låter hälsa att ni inte ksa välja tapet förrän ni valt kakel men kanske det är lättare att välja ett neutralt kakel för då kan man ha vilken tapet som helst. Vitt kakel är ju helt neutralt men då blir det nog lite mycket vitt, det är svårt när man inte är på plats, tänk bara på att det kakel ni väljer kommer att sitta under många, många år.

Nu kommer våra kommentarer, de är inte så invecklade, kul med boll men varför är det staket till gräsmattan? Ser att ni har vår i alla fall, här är det lite si och så med den saken, lite snö har vi kvar i en och annan driva. Hoppas att de försvinner snart.

Taxpussar i mängd.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ruth

Ruth

8 maj 2010 10:36

Så ljust och fint det kommer att bli i köket, kanske klart nu ? skall bli så roligt att få se det klart. Hoppas ni får en fin helg, kyligt, grått och blåsigt här nu grrrrr.
Kramen

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Helene

9 maj 2010 17:49

Det blir jättefint:)
kramar från Helene

 
Anna med flock

Anna med flock

9 maj 2010 22:26

Åh vad fint det blir! Förstår att det är svårt att välja kakel men samtidigt måste det vara roligt att få det som man själv vill bara man kan bestämma sig ;)

Ha det riktigt fint!

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Molly & Moa - 16 mars 2013 19:21

I måndags var jag Molly, hos veterinären och gjorde mig fin i munnen. Det rök förstås några tänder igen men vad gör det när man slipper ha ont och matte blir så glad när jag luktar gott igen....

Av Molly & Moa - 28 februari 2013 23:39

Idag fick vi åka med matte in till stan. Där fick vi oss en riktig långpromenad utmed Vänerstranden. Skönt att få glassa lite i vårsolen och svänga på våra spänstiga rumpor!...

Av Molly & Moa - 27 februari 2013 12:49

  Här kommer ett livstecken från Cavvetjejerna. Vi har ju legat lågt med bloggandet en längre tid så vi tyckte det var tid att uppdatera lite. Vi har varit på Klädesholmen några dagar och njutit av ett fantastiskt väder. Ingen snö men havet var lit...

Av Molly & Moa - 11 april 2012 21:59


Finaste Molly 10 år i dag!   Grattis min fina vän!

Av Molly & Moa - 7 februari 2012 14:09

I dag är det fyra år sedan vi startade våran blogg! Då måste det ju bara bli ett inlägg så vi håller lite koll på åren som gått. Vi tänkte lägga upp lite bilder på våra små bäbiskusiner. Det är husses döttrar med respektive och deras söta små bäbis...

Presentation

Fråga Cavvetjejerna

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards