Cavvetjejerna

Direktlänk till inlägg 24 mars 2011

I dag blev det ingen vanlig dag!

Av Molly & Moa - 24 mars 2011 18:24

Först blev vi väckta jättetidigt. Och sen fick vi ingen frukost när matte och husse hade ätit! Vi trodde ju absolut att matte blivit helt snurrig och glömt att vi inte fått någon mat. Så vi försökte på alla möjliga sätt att göra henne påmind, men ingenting hjälpte. Sen blev det en snabb kisserunda och sen hopp in i bilen och iväg. Så det var bara att lägga sig tillrätta och försöka somna igen.

När bilen stannade så hade vi hamnat i Skara på Blå stjärnan. Matte hade beställt tid för att snygga till oss i munnen. När vi kommit in fick vi väga oss. Och kan ni tänka er! Vi vägde exakt lika mycket! 8,8 kilo. Efter det fick vi prata med våran veterinär Lena, och matte berättade vad som skulle göras med oss.

Klockan två var vi färdiga och blev hämtade av matte och husse. Då hade vi blivit av med några tänder var och all tandsten var borta. Och så hade vi fått våra tårkanaler spolade.

Här ser ni Blå stjärnans djursjukhus i Skara som nu kommer att stängas på grund av konkurs, om ingen ny ägare dyker upp.


Här på vågen började besöket! 8,8 kilo styck!


Matte och husse tog en sväng till Skövde medan dom väntade.


Äntligen fick vi åka hem igen.

Trötta och lite medtagna, men så glada att bli hämtade av matte och husse igen.


Nu ska vi äntligen få lite mat! Och det är vi verkligen värda nu! Så duktiga små vovvar vi har säger matte stolt!

Men dyra är vi också! Inte billigt att vara hundägare   


 
 
Anki J

Anki J

25 mars 2011 00:27

Så duktiga ni har varit i dag tjejerna och vi tycker att ni var värda en extra stor portion mat efter vad ni har fått vara med om. Men ska sanningen fram så när jag, Gretha har varit med om samma sak och inte får jag någon extra stor matportion. Visst är det orättvist här i världen?
Massor av nospussar från Jankils

http://www.jankils.se

Molly & Moa

25 mars 2011 11:36

Ja nu har vi blivit av med en hel del tänder. Jag Molly fick operera bort en av huggtänderna. Moa hade en fraktur på en av sina men den fick vara kvar. Men en del småtänder plockades bort på henne.
Idag är vi lite trötta men pigga och glada.
Tack söta Anki för kommentarer!

 
Hillman

Hillman

25 mars 2011 10:49

Visst fasen är vi dyra i drift, hihi fasen vore väl annars. Det är klart att vi ska kosta, det är inte vårt fel att tansingarna blir dåliga. Jag har oxå tagit bort någon tand men brorsan är värre, för han har tagit bort en hel rad med tansingar, fast de var inte dåliga utan det var nån knöl under. Ni var i alla fall jätteduktiga och så synd att djursjukhuset kan försvinna, hoppsa att det blir kvar.

Taxpussar i mängd.

http://taxar.bloggagratis.se

Molly & Moa

25 mars 2011 11:29

Idag mår vi nästan som vanligt igen. Kanske lite tröttare än vanligt bara.
Matte säger att det var tur hon hade med sig livlinan husse igår. Blev ju ganska mycket dyrare än hon hade räknat med :-(

 
Berit Elisabet med Kasper

Berit Elisabet med Kasper

28 mars 2011 23:11

Åh, en sån pärs! Jag tänker att det är tur att ni i alla fall är två, och har sällskap av varann. Så att ni slipper vakna både alldeles ensamma, med färre tänder och fortfarande lite dimmiga i huvudet.
Dyra - visst är vi det. Fast aldrig FÖR dyra! Vi är ju våra tvåbentas älsklingar!
Skönt att det blev gjort, kunde annars ha blivit besvärligt senare. Hoppas att djursjukhuset blir kvar!!!

http://www.belof.se

 
Anna med flock

Anna med flock

29 mars 2011 11:05

Skönt att få munnen fixad även om det kanske inte var så roligt för er just då men bra för framtiden så ni får må gott. Duktiga ni är små godingar!

Visst kostar det att ha hund, var själv med Ina på vet besök igår...tjoff sa det i plånboken men vad gör man inte för sina älsklingar....

Hoppas ni får en fin vecka! kram!

http://timsevimse.wordpress.com

 
Christina

Christina

18 maj 2011 15:15

Fina tjejer! :)

http://christinarooth.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Molly & Moa - 16 mars 2013 19:21

I måndags var jag Molly, hos veterinären och gjorde mig fin i munnen. Det rök förstås några tänder igen men vad gör det när man slipper ha ont och matte blir så glad när jag luktar gott igen....

Av Molly & Moa - 28 februari 2013 23:39

Idag fick vi åka med matte in till stan. Där fick vi oss en riktig långpromenad utmed Vänerstranden. Skönt att få glassa lite i vårsolen och svänga på våra spänstiga rumpor!...

Av Molly & Moa - 27 februari 2013 12:49

  Här kommer ett livstecken från Cavvetjejerna. Vi har ju legat lågt med bloggandet en längre tid så vi tyckte det var tid att uppdatera lite. Vi har varit på Klädesholmen några dagar och njutit av ett fantastiskt väder. Ingen snö men havet var lit...

Av Molly & Moa - 11 april 2012 21:59


Finaste Molly 10 år i dag!   Grattis min fina vän!

Av Molly & Moa - 7 februari 2012 14:09

I dag är det fyra år sedan vi startade våran blogg! Då måste det ju bara bli ett inlägg så vi håller lite koll på åren som gått. Vi tänkte lägga upp lite bilder på våra små bäbiskusiner. Det är husses döttrar med respektive och deras söta små bäbis...

Presentation

Fråga Cavvetjejerna

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards