Cavvetjejerna

Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Olydig hund!

Av Molly & Moa - 10 september 2009 21:02

Idag blev matte rejält arg på mig Moa och lite rädd också faktiskt. Matte hade lagt ett brev i hallen som skulle postas i eftermiddag till hennes systerson Kalle, som fyller 4 år på söndag. I brevet hade matte lagt två små chokladbitar. En till Kalle och en till Elsa. Hur kunde hon vara så dum och ställa det på hallbyrånFoten i munnen Fattar hon inte att jag har världens bästa luktsinneTungan ute. Ja,så när matte kom in var jag i full färd med att öppna brevet. Tyvärr hann jag bara få i mig den ena biten innan matte tog mig i hampan och skrek åt mig att det är FARLIGT för hundar med choklad. Nu var det bara en 25gr liten ljus chokladbit så det kanske inte var så farligt. Jag har i alla fall inte haft några symtom på förgiftning säger matte.

Stackars Kalle... lite skäms jag nog i alla fall. Matte fick helt enkelt åka till Grästorp och köpa ett nytt kort och nya chokldbitar och skicka till Kalle.

  

Så här kan det se ut när en olydig liten Moa öppnar andras brev! 



 
 
Kasper

Kasper

10 september 2009 22:28

Moa, Moa - gör inte om det där! Tur i alla fall att det var en ljus chokladbit säger min matte, värre om den hade varit mörk. Jag vet ju inte för jag har minsann aldrig lyckats sno åt min nån choklad - är det gott? Kan väl i alla fall inte vara lika gott som ett grisöra?
Fast du - tilltagt t6yder i alla fal på att du är en självständig natur, en liten tuffing minsann... :-)

http://www.belof.se

 
Anki Jönsson

Anki Jönsson

10 september 2009 23:57

Hm, ingen bra dag i dag Moa men vad gör man när man blir så där sugen? Vi hade gjort likadant....
Nospussar

http://www.jankils.se

 
Ruth

Ruth

11 september 2009 09:35

Hahaha, mitt i allt det trista, men matte får nog skylla sig själv. Tur att du inte blev dårlig och kräktes. En av mina första Cavalierer fick vit choklad av våran son, sådana tunna, runda platta små bitar, efter den andra så kräktes hon, han viste inte att det var giftigt för hundar, men det gick bra den gången. Det var vältuggat det lilla födelsedagskortet. Matte fick sig en läropeng att inte fresta sugtarmen på Moa mera.
Ha en fin dag.

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Hillman

Hillman

11 september 2009 10:00

Det var väl inte hela världen, ljus choklad är det väldigt lite kakao i, så det gör ingenting. Visst kakao är giftigt för oss jyckar men den hund som dog, åt visst ren kakao och väldigt mycket oxå, jag tror att det var nästan ett halvt paket. Vem vill äta sånt torrt pulver isch, va läbbigt, men du kanske ska låta bli att tjuva brev hädanefter.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Gunilla

Gunilla

11 september 2009 17:34

Blir lite nostalgisk när jag ser godispapper från "Palle Kuling", Fanns i tablettaskar när barnen var små.
Stina var hemma igår när vi var i Trollhättan...lugnast så...jag var ju tvungen att fota vet du...
Pussa vovvarna!
/Kram

http://www.kajsastinas.info.se

 
Ingen bild

malte o snokas

17 september 2009 09:09

oj vilket litet brevbärarämne i familjen... ja vilken tur att hon inte hann äta mer, lilla gumman!
va roligt med alla inlägg som vi missat, vi hade inte riktigt hängt med att du /ni var tillbaka på allvar förrän ni lämnade inlägg på vår blogg!
slafsing

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Molly & Moa - 16 mars 2013 19:21

I måndags var jag Molly, hos veterinären och gjorde mig fin i munnen. Det rök förstås några tänder igen men vad gör det när man slipper ha ont och matte blir så glad när jag luktar gott igen....

Av Molly & Moa - 28 februari 2013 23:39

Idag fick vi åka med matte in till stan. Där fick vi oss en riktig långpromenad utmed Vänerstranden. Skönt att få glassa lite i vårsolen och svänga på våra spänstiga rumpor!...

Av Molly & Moa - 27 februari 2013 12:49

  Här kommer ett livstecken från Cavvetjejerna. Vi har ju legat lågt med bloggandet en längre tid så vi tyckte det var tid att uppdatera lite. Vi har varit på Klädesholmen några dagar och njutit av ett fantastiskt väder. Ingen snö men havet var lit...

Av Molly & Moa - 11 april 2012 21:59


Finaste Molly 10 år i dag!   Grattis min fina vän!

Av Molly & Moa - 7 februari 2012 14:09

I dag är det fyra år sedan vi startade våran blogg! Då måste det ju bara bli ett inlägg så vi håller lite koll på åren som gått. Vi tänkte lägga upp lite bilder på våra små bäbiskusiner. Det är husses döttrar med respektive och deras söta små bäbis...

Presentation

Fråga Cavvetjejerna

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards